Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Positieve Verstappen: weer veel geleerd

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 19:29

Max Verstappen kijkt met een goed gevoel terug op zijn tweede testdag in de nieuwe bolide van Red Bull.

"Het was een positieve dag en we hebben weer veel geleerd", laat de Limburgse Formule 1-coureur weten aan Verstappen.nl. Op het circuit in Barcelona reed Verstappen woensdag 109 ronden in zijn RB15.

Weinig problemen
"Het is een hele nieuwe auto met nieuwe aerodynamica dus we hebben bekeken welke richting we op moeten gaan. We kenden weinig problemen", aldus Verstappen die met een ronde in 1.18,787 de vijfde tijd had van de dertien coureurs. "Het is lastig om iets over de rondetijden te zeggen, maar als je meer dan honderd ronden rijdt mag je altijd tevreden zijn."

Lees ook: Verstappen haalt 128 ronden op eerste testdag

Op maandag wist Verstappen op het Circuit de Catalunya 128 ronden te voltooien. Donderdag wordt de eerste testweek afgesloten en is Verstappens Franse ploeggenoot Pierre Gasly aan de beurt.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen