Overslaan en naar de inhoud gaan

Positieve reacties op grap Ch!pz, band wil weer optreden

Geplaatst opmaandag 2 april 2018 - 9:46

De tienerband Ch!pz denkt na over een reünie. De vier bandleden kregen zoveel positieve reacties op hun 1 aprilgrap over een eenmalig optreden in de Ziggo Dome dat ze overwegen samen het podium weer op te gaan.

"Wij gaan nu nog harder aan de slag om de juiste mensen om ons heen te verzamelen en een fantastisch optreden voor jullie te mogen organiseren", plaatste de band op Facebook.

Kevin Hellenbrand
Ch!pz, met zanger Kevin Hellenbrand uit Brunssum in de gelederen, was tussen 2003 en 2011 vooral onder tieners heel populair in Nederland. Singles als Ch!pz in Black, Cowboy en 1001 Arabian Nights scoorden goed. Eind 2010 besloot het management de band op te heffen, omdat het geen succes meer in de groep zag.

Zanger Kevin Hellenbrand ging solo verder.

Lees ook: Sterrenkoppel Kevin en Bibi uit Brunssum gaan trouwen

1 aprilgrap
De tienerband kondigde vrijdag op Facebook een nieuw evenement aan. Ze zouden zondag om 14:00 uur eenmalig bij elkaar komen en optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. "Onze telefoons bleven maar afgaan. En velen van jullie wilden er bij zijn, maar wisten niet hoe en waar een kaartje te kopen", aldus de band. Het optreden bleek een 1 aprilgrap van het viertal. Of die grap daadwerkelijk uit zal monden in een (eenmalige) hereniging, is toch echt nog afwachten.

Bekijk hier meer goede 1 aprilgrappen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen