Overslaan en naar de inhoud gaan

Portugese topclub laatste deelnemer Handbaldagen

Geplaatst opmaandag 13 november 2017 - 22:55

Het programma van de Limburgse Handbal Dagen is rond, want de organisatie heeft de achtste ploeg vastgelegd voor het tophandbaltoernooi.

ABC/UMinho Braga, een absolute topclub uit Portugal, completeert het deelnemersveld van het toernooi, dat voor de dertigste keer direct na kerst op de agenda staat.

Prijzenkast
​Braga werd twee seizoenen geleden landskampioen en stond toen ook in de finale van de EHF Challenge Cup. Bovendien heeft de club een erelijst waar je 'U' tegen zegt. De ploeg werd dertien keer Portugees kampioen, won twaalf beker en pakte zeven Portugese Supercups.

Winnaar LHD
In 2015 zegevierde de Portugese ploeg nog in de finale van de Limburgse Handbal Dagen (LHD) door Viking
Handball uit Noorwegen te verslaan. Dat deed het destijds met een eindstand van 34-28.

Compleet deelnemersveld
Naast
Braga nemen met Dynamo Astrachan, Halden Tophandball en uiteraard het Sittardse OCI Lions nog drie andere oud-winnaars aan de LHD deel. Verder staan Bevo HC uit Panningen, het nationale handbalteam van Israël, Club Balonmano Benidorm en HD Odorheiu Secuiesc uit Roemenië op de deelnemerslijst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen