Overslaan en naar de inhoud gaan

Populaire YouTuber steekt de draak met gouverneur Bovens

Geplaatst opdonderdag 21 maart 2019 - 14:12

De populaire Slam FM-dj en YouTuber Bram Krikke, winnaar van een Marconi Award voor Aanstormend Talent en uitgeroepen tot Zilveren RadioSter bij de mannen, steekt in een nieuwe video de draak met gouverneur Theo Bovens.

Voor zijn populaire YouTube-serie Bram In De Buurt! reisde hij af naar Maastricht.

Nasischijf
Krikke, die bekend staat vanwege zijn droge en melige straatinterviews, vroeg in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen in de binnenstad aan een aantal mensen of ze Theo Bovens kenden. Eenmaal in de werkkamer van de gouverneur had Krikke maar een prangende vraag aan de gouverneur: nasischijf of bamischijf? "Ha, en dan was dit nog de enige serieuze vraag...", schrijft Bovens op Facebook. De video is al bijna 250.000 keer bekeken en staat tussen de trending video's van YouTube.

Video: YouTube

Jongeren Netwerk Limburg
De maatschappelijke organisatie Jongeren Netwerk Limburg ging in het kader van de verkiezingen ook de straat op om jongeren te vragen naar Theo Bovens. Met de kennis van de jongeren in die video zat het wél snor. Ook werd de gouverneur inhoudelijk meer aan het woord gelaten dan in de video van YouTube-ster Krikke.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen