Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Populaire YouTuber steekt de draak met gouverneur Bovens

Geplaatst opdonderdag 21 maart 2019 - 14:12

De populaire Slam FM-dj en YouTuber Bram Krikke, winnaar van een Marconi Award voor Aanstormend Talent en uitgeroepen tot Zilveren RadioSter bij de mannen, steekt in een nieuwe video de draak met gouverneur Theo Bovens.

Voor zijn populaire YouTube-serie Bram In De Buurt! reisde hij af naar Maastricht.

Nasischijf
Krikke, die bekend staat vanwege zijn droge en melige straatinterviews, vroeg in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen in de binnenstad aan een aantal mensen of ze Theo Bovens kenden. Eenmaal in de werkkamer van de gouverneur had Krikke maar een prangende vraag aan de gouverneur: nasischijf of bamischijf? "Ha, en dan was dit nog de enige serieuze vraag...", schrijft Bovens op Facebook. De video is al bijna 250.000 keer bekeken en staat tussen de trending video's van YouTube.

Video: YouTube

Jongeren Netwerk Limburg
De maatschappelijke organisatie Jongeren Netwerk Limburg ging in het kader van de verkiezingen ook de straat op om jongeren te vragen naar Theo Bovens. Met de kennis van de jongeren in die video zat het wél snor. Ook werd de gouverneur inhoudelijk meer aan het woord gelaten dan in de video van YouTube-ster Krikke.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen