Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Populaire fitnessbabe schroeft nu auto's in elkaar

Geplaatst opwoensdag 18 januari 2017 - 6:00

'Musclebabe' Michelle Heuts heeft duizenden fans en bewonderaars, maar doordeweeks staat ze gewoon aan de lopende band.

De 25-jarige fitnessdiva uit Schinveld schroeft in Born auto's in elkaar voor de kost. En dat terwijl ze afgelopen november in Miami nog tot mooiste fitnessdiva werd gekroond.

Zwaar
Michelle werkt sinds kort bij VDL Nedcar. Een opvallend beroep voor een bekende fitnesskampioene. "Ik wil gewoon zelf mijn inkomen verdienen, als aanvulling op het geld van mijn sponsor, dus heb ik een baan gezocht. Het is nog best zwaar in de ploegendienst bij Nedcar. Je moet in de lakstraat veel boven je hoofd werken."

Lees ook: Fitnessdiva Michelle Heuts wint in Miami

Mannenwereld
Na elke werkdag is ze te vinden in de sportschool; een echte mannenwereld. "Maar dat vind ik niet erg. Ik ben een soort tomboy. Als kind speelde ik de hele tijd buiten in de modder. In het leger was ik drie jaar bijna het enige meisje in het peloton en nu bij Nedcar zitten we met drie meiden in het hele team. Geen probleem. Ik kan beter omgaan met mannen dan met vrouwen."

Een uitgebreid verhaal over Michelle Heuts woensdag in De Limburger.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen