Overslaan en naar de inhoud gaan

Popprijs voor Ragtime Rumours en Parkstad Popstad

Geplaatst opzaterdag 28 september 2019 - 18:01

The Ragtime Rumours en Parkstad Popstad hebben zaterdag de Limburgse Popprijs 2019 gewonnen.

De uitreiking vond plaats in poppodium Volt in Sittard. Gedeputeerde Ger Koopmans reikte de Limburgse Popprijs uit in de vorm van een award, die is ontworpen door de Venlose vormgever Daan de Haan.

Ragtime Rumours
De Midden-Limburgse formatie Ragtime Rumours won de prijs in de categorie ‘Artiest’ en ontving een cheque ter waarde van 1000 euro. Deze mag de band gebruiken om de muzikale carrière een boost te geven.

Parkstad Popstad
Parkstad Popstad ontving de prijs in de categorie ‘Sector’. Parkstad Popstad is een collectief waarbij gemeenten, poppodia, muziekscholen en artiesten in de Parkstad-regio zijn aangesloten. Deze ‘mini-muziekindustrie’ krijgt een cheque van 3000 euro om te investeren in het collectief.

Eerste keer
De uitreiking vond zaterdagvond plaats in Sittard, tijdens de jaarlijkse conferentie voor de Limburgse popsector. Het is voor het eerst dat de Limburgse Popprijs wordt toegekend.

De Limburgse Popprijs is een initatief van Pop in Limburg. Dat is een koepelorganisatie die zich inzet voor de ondersteuning en ontwikkeling van de Limburgse popcultuur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen