Overslaan en naar de inhoud gaan

Poppodium Nieuwe Nor in rouw na drama Pinkpop

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 15:44

Poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen heeft alle activiteiten komend weekend afgelast, nadat een van hun vrijwilligers maandagmorgen om het leven kwam bij een dodelijke aanrijding bij het Pinkpop-terrein.

Het 35-jarige slachtoffer uit Heerlen werkte al jaren bij het poppodium, en was ook vanuit de vrijwilligersgroep van De Nieuwe Nor afgevaardigd om uit te helpen bij Pinkpop.

Verslagenheid
De verslagenheid bij de medewerkers van het poppodium is groot. Directeur, Johan de Niet, hoorde maandagochtend vroeg dat de vrijwilliger was overleden bij het ongeluk.

Bijeenkomst
Maandagmiddag was er voor alle 30 vrijwilligers een besloten bijeenkomst. "We kunnen hier onze gevoelens de vrije loop laten en elkaar steunen", aldus de directeur. Hij noemde de man een van hun actiefste vrijwilligers en groot muziekliefhebber: "Hij heeft altijd hele waardevolle bijdragen geleverd voor De Nieuwe Nor." De andere vrijwilligers kunnen het nog niet bevatten. "Ja, die zijn nog allemaal in shock", geeft de directeur aan.

Drama
De prioriteit voor De Nieuwe Nor ligt op dit moment 'bij het opvangen van de vrijwilligersgroep, waarin grote verslagenheid heerst'. Ook café Erin's Isle is maandagavond gesloten vanwege het Pinkpopdrama. Een van de drie zwaargewonden werkt in de zaak

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen