Overslaan en naar de inhoud gaan

Poppodium Nieuwe Nor in rouw na drama Pinkpop

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 15:44

Poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen heeft alle activiteiten komend weekend afgelast, nadat een van hun vrijwilligers maandagmorgen om het leven kwam bij een dodelijke aanrijding bij het Pinkpop-terrein.

Het 35-jarige slachtoffer uit Heerlen werkte al jaren bij het poppodium, en was ook vanuit de vrijwilligersgroep van De Nieuwe Nor afgevaardigd om uit te helpen bij Pinkpop.

Verslagenheid
De verslagenheid bij de medewerkers van het poppodium is groot. Directeur, Johan de Niet, hoorde maandagochtend vroeg dat de vrijwilliger was overleden bij het ongeluk.

Bijeenkomst
Maandagmiddag was er voor alle 30 vrijwilligers een besloten bijeenkomst. "We kunnen hier onze gevoelens de vrije loop laten en elkaar steunen", aldus de directeur. Hij noemde de man een van hun actiefste vrijwilligers en groot muziekliefhebber: "Hij heeft altijd hele waardevolle bijdragen geleverd voor De Nieuwe Nor." De andere vrijwilligers kunnen het nog niet bevatten. "Ja, die zijn nog allemaal in shock", geeft de directeur aan.

Drama
De prioriteit voor De Nieuwe Nor ligt op dit moment 'bij het opvangen van de vrijwilligersgroep, waarin grote verslagenheid heerst'. Ook café Erin's Isle is maandagavond gesloten vanwege het Pinkpopdrama. Een van de drie zwaargewonden werkt in de zaak

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen