Muziek

Limburgse muzikanten en poppodia slaan handen ineen

Een waslijst aan Limburgse artiesten brengt samen met zes Limburgse poppodia binnenkort nieuwe muziek uit.

Finalisten Nu of Nooit popwedstrijd (26 okt 2019)
Nieuw Nu of Nooit: zes popacts naar hoger niveau lanceren

Met meer speelplekken én coaching moet de nieuwe variant van popwedstrijd Nu of Nooit jaarlijks zes acts met meer potentie dan voorheen gaan opleveren.

Nieuwe Muziekgieterij Maastricht 20 sep 2019
Muziekgieterij maakt kans op award voor beste poppodium

De Muziekgieterij in Maastricht maakt kans op het IJzeren Podiumdier, een landelijke prijs die wordt toegekend aan het beste poppodium.

Elle Hollis winnaar Nu of Nooit (8 dec 2019)
Elle Hollis wint Nu of Nooit en mag Pinkpop openen

De openingsact van Pinkpop 2020 is bekend: De Brunssumse popdiva in spé Elle Hollis heeft zondag de finale van de popwedstrijd Nu of Nooit gewonnen.

Finalisten Nu of Nooit popwedstrijd (26 okt 2019)
Deze vijf acts kunnen nog Pinkpop-opener worden

De finalisten van de popwedstrijd Nu of Nooit zijn bekend.

Kandidaten verdeeld over steun aan popmuziek

Jongeren die op de kandidatenlijsten staan voor de Statenverkiezingen denken heel verschillend over de noodzaak meer geld uit te trekken voor popmuziek in Limburg, bijvoorbeeld voor oefenruimtes of kleine poppodia.

Pop in Limburg geeft popsector financieel steuntje in rug

Pop in Limburg stelt dit jaar geld beschikbaar om initiatieven en projecten rondom popmuziek in onze provincie een impuls te geven.

Popdirecteur: 'Niets moois uit Limburg, is grootste onzin'

Pop in Limburg is de nieuwe naam voor Stichting Popmuziek in Limburg. De popkoepel zit al een tijdje op een nieuwe locatie in Geleen. Dat pand werd vrijdag officieel geopend.

Nieuwe ticketsite voor Limburgse poppodia

Vijf Limburgse poppodia stappen vanaf maandag over op het nieuwe ticketverkoopsysteem Eventix.

Limburgse popsector blij met advies Raad voor Cultuur

Positieve reacties vanuit Limburg op het advies van de Raad voor Cultuur over popmuziek.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten