Overslaan en naar de inhoud gaan

Pop on Top in Valkenburg moet uitwijken naar andere locatie

Geplaatst opzondag 24 april 2022 - 15:48

Festival Pop on Top in Valkenburg moet dit jaar uitwijken naar een andere locatie. Wilde zwijnen hebben het terrein op de Cauberg veranderd in een veld vol gaten.

Hierdoor kan de organisatie van het festival niets op het terrein opbouwen. "Het is voor bezoekers niet veilig om hierop te lopen", aldus de organisatie.

500 meter
Omdat het festival op de heuvel wil blijven, zal Pop on Top 27 en 28 mei aan de andere kant van Holland Casino plaatsvinden. Nog geen 500 meter verder van het oude terrein kunnen bezoekers op het oude circusterrein naast de parkeerplaats terecht.

Jubileum
In 2020 zou de jubileumeditie gevierd worden, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Ook in 2021 was er geen Pop en Top vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Nu kan het eindelijk doorgaan. Pop on Top bestaat tien jaar en dat brengt het festival feestelijk door met optredens van onder meer Davina Michelle, Kraantje Pappie, Suzan & Freek en Flemming.

Lees ook: Snollebollekes en Lex Uiting op jubileumeditie Pop on Top

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen