Overslaan en naar de inhoud gaan

Pop in Limburg begint met online talkshow

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2020 - 16:00

Pop in Limburg begint met een tweewekelijkse talkshow over de effecten van de coronacrisis op de Limburgse popsector.

In Het Voorprogramma, zoals de talkshow gaat heten, gaat presentator Rian Moonen in gesprek met mensen uit de popsector. De gesprekken gaan over wat er op dit moment allemaal wel kan en mag, maar ook over ideeën die er zijn en de toekomst van de popsector in Limburg.

Facebook en Zoom
Er zijn in totaal vier afleveringen van Het Voorprogramma gepland. De eerste begint komende donderdag om 20:00 uur en is te volgen via ZOOM Webinar. Gasten in de eerste aflevering zijn Jules Weijers, René Beerens, Hermann 'Houbie' Houben en Pien Feith. De andere afleveringen zijn op 4 en 18 juni, en op 2 juli.

Bijwonen is gratis. Publiek kan ook deelnemen aan de gesprekken. De uitzending is ook live te zien op de Facebookpagina van Pop in Limburg.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen