Overslaan en naar de inhoud gaan

Poolse prijs voor filmmaker Marijn Poels

Geplaatst opmaandag 23 november 2015 - 19:40

Filmmaker Marijn Poels uit Swolgen heeft op het internationaal filmfestival in Warschau een prijs gekregen voor zijn nieuwe documentaire.

Poels kreeg de 'audience award' in de Poolse hoofdstad uit handen van de minister van Buitenlandse Zaken voor zijn documentaire 'Kanthari, change from within'.

India
De film, die twee weken geleden ook al in Polen in première ging, gaat over de blinde Duitse vrouw Sabriye Tenberken en haar echtgenoot Paul Kronenberg uit Venray. De twee runnen in India een opleiding voor zogenoemde 'social changemakers', mensen die in hun eigen gemeenschap sociale veranderingen teweeg kunnen brengen. In de documentaire gaan de twee op zoek naar hun voormalige leerlingen om te zien wat ze bereikt hebben.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nieuwe documentaire Marijn Poels in première
Documentaire Boukoulse filmmaker wint in New York
Prijzen voor nieuwe documentaire Marijn Poels
Bijzonder publiek voor prijswinnende docu Marijn Poels
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen