Lynn Pijpers en Tamara Peeters-Rademakers 2019

Poolbiljartvriendinnen reizen de wereld rond

Poolbiljartkampioenen Tamara Peeters-Rademakers en Lynn Pijpers reizen rond de wereld om toernooien te spelen.

gezondheid gezond eten voedsel appel stock
L1mburg Centraal: 80 miljoen voor gezond Noord-Limburg

Dinsdag in L1mburg Centraal: Wout Poels over zijn nieuwe ploeg, de Limburgse nominaties voor de slechtste slogan van het jaar, al dertig jaar Tafeltje Dekje en meer Limburgs nieuws...

NK Pool Lynn Pijpers Tamara Peeters-Rademakers biljaart poolen (7 okt 2019)
Vijf plakken voor Limburgse pooldames op NK

Lynn Pijpers uit Sittard en Tamara Peeters-Rademakers uit Geleen hebben op het Nederlands Kampioenschap Pool in Tiel vier keer goud en één keer brons behaald.

Peeters-Rademakers wint zilver op EK 14.1 straightpool

Tamara Peeters-Rademakers heeft in Treviso bij de Europese kampioenschappen poolbiljarten als eerste Nederlandse vrouw een zilveren plak behaald.

Tamara Peeters mist finale NK Chinese 8-ball

Tamara Peeters-Rademakers is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het Nederlands kampioenschap Chinese 8-ball.

Poolzussen: 'In de finale gaat het hard tegen hard'

Afgelopen weekend beheersten de zussen Rademakers het NK Poolbiljart in Tiel. Tamara Peeters-Rademakers won drie titels en Melissa Kuys-Rademakers werd Nederlands kampioene bij het 10-ball.

Zussen Rademakers domineren NK poolbiljart

Tamara Peeters-Rademakers en Melissa Kuys-Rademakers hebben bij het NK poolbiljarten in Tiel de dienst uitgemaakt.

Brons voor poolbiljartster Tamara Peeters in Euro-Tour

Tamara Peeters-Rademakers heeft brons gewonnen bij de Euro-Tour in Veldhoven.

Zilver en brons voor pool-vrouwen op EK

De Nederlandse poolvrouwen hebben bij de poolwedstrijden op het EK in Veldhoven zilver en brons gewonnen.

Drie nationale titels voor Lynn Pijpers op NK Pool

Lynn Pijpers is drie nationale titels bij het poolbiljarten rijker. In Eindhoven werd zij Nederlands kampioene op het onderdeel 10-ball bij de meisjes.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten