Overslaan en naar de inhoud gaan

Pony klem tussen deur: brandweer bevrijdt dier

Geplaatst opdinsdag 4 juni 2019 - 19:07

Een pony is dinsdagmiddag in Ell klem komen te zitten tussen een gedeelte van een deur. De brandweer kwam in actie om het dier te bevrijden.

Het voorval gebeurde op de Baldersstraat.

Voerbak
In eerste instantie meldde de brandweer dat het paardje in een voerbak vastzat, maar het bleek te gaan om een deur. De brandweer en een dierenarts gingen ter plaatse om het onfortuinlijke dier uit zijn benarde positie te halen. Met succes, want inmiddels 'huppelt de pony weer vrolijk in de weide', aldus de brandweer op Twitter. Het lijkt erop dat hij er niets aan over heeft gehouden.

Het is niet bekend hoe het dier klem is komen te zitten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen