Overslaan en naar de inhoud gaan

Pony glijdt uit: muurvast vast op bruggetje

Geplaatst opzaterdag 28 november 2020 - 16:03

Een pony is na een struikelpartij op een bruggetje in Geysteren door de brandweer bevrijd.

Het dier gleed met zijn poten van de boom, die als brug dient. Met twee poten aan weerszijden van de stam, bekneld tussen de rail en de stam, kon het beest niet voor- of achteruit.

De brandweer werd opgetrommeld om de pony weer op zijn hoeven te krijgen. Met spanbanden werd het dier een stuk naar achteren getrokken, waardoor het weer grip kreeg en voorzichtig weer op eigen poten kon worden gezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen