Overslaan en naar de inhoud gaan

Pols bekneld in pluche handboeien: brandweer schiet te hulp

Geplaatst opvrijdag 31 juli 2020 - 7:42

De brandweer mocht donderdagavond opdraven nadat een man de pluche handboeien die hij tijdens een feestje in Weert om had, niet meer van zijn pols kon krijgen.

De feestgangers hadden eerst zelf geprobeerd de handboeien los te wrikken, meldt de lokale nieuwssite Weert de Gekste. Maar dat lukte niet.

Bevrijden
Uiteindelijk moest de brandweer er rond 23:00 uur aan te pas komen om de man met een kniptang uit zijn benarde positie te bevrijden. De handboei had dermate straks om zijn arm gezeten dat de man toch behoorlijk last van zijn pols had.

Een medische behandeling bleek echter niet nodig, dus de man kon het feest aan de Biest in Weert hervatten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen