Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politiewagen op de kop tijdens achtervolging

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 14:08

Een politiewagen is vrijdagmiddag op de kop terecht gekomen tijdens een achtervolging van een auto die vermoedelijk met een gestolen kentekenplaat rondreed. Een agent is gewond geraakt aan zijn hoofd.

Het ongeval gebeurde om 13:50 uur op de Beukenberg in Oirsbeek.

Achtervolging
De politie kreeg een melding over een auto met vermoedelijk een gestolen kentekenplaat. Reden voor agenten om poolshoogte te gaan nemen. Daarbij ontstond een achtervolging door Schinnen en Oirsbeek. Vermoedelijk moest de bestuurder van de politieauto op de Beukenberg uitwijken voor een tegenligger, waarna het voertuig over de kop sloeg. De auto's hebben elkaar nog geschampt.

De gewonde agent kon zelf uit de auto komen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist die werd achtervolgd wist te ontkomen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen