Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiewagen crasht op weg naar brand

Geplaatst opdinsdag 24 november 2020 - 17:41

Een politieauto is dinsdag zwaar beschadigd geraakt bij een crash in Geleen. De twee agenten in de wagen zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ging rond 17:15 uur mis op de Henri Hermanslaan. Bij het ongeval was ook nog een andere auto betrokken. De bestuurder van die auto kwam met de schrik vrij.

Brand
De politie was waarschijnlijk onderweg naar het Martin Luther Kingplein. Daar woedde brand in een appartement in een flatgebouw. Die brak rond 16:30 uur uit. In het appartement was niemand aanwezig. De brandweer heeft de deur opengebroken om het vuur te kunnen blussen.

De brand was volgens een brandweerwoordvoerder snel onder controle. Er is geen gevaar voor andere bewoners geweest.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen