Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiewagen botst met personenauto

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 10:22

Een politievoertuig is maandagochtend in Maastricht betrokken geraakt bij een aanrijding met een personenauto.

Het ging iets na 10:00 uur mis op de kruising van de Viaductweg met de Meerssenerweg.

Ambulances
De politieauto was onderweg naar een melding en kwam uit de Meerssenerweg, terwijl het andere voertuig op de Viaductweg richting de Noorderbrug reed. De politiewagen werd vervolgens in de flank geraakt.

Video: L1

Niet ernstig gewond
Twee ambulances kwamen snel ter plaatse. Twee politieagenten en één andere bestuurder zijn ter controle naar het ziekenhuis meegenomen. Het ziet er volgens de politie naar uit dat de agenten niet ernstig gewond zijn geraakt. Informatie over de toestand van de andere bestuurder ontbreekt.

Naar verwachting is de politie tot in de loop van de middag bezig met het onderzoek op de kruising. Een deel van de Viaductweg is tot die tijd afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen