Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiewagen botst met personenauto

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 10:22

Een politievoertuig is maandagochtend in Maastricht betrokken geraakt bij een aanrijding met een personenauto.

Het ging iets na 10:00 uur mis op de kruising van de Viaductweg met de Meerssenerweg.

Ambulances
De politieauto was onderweg naar een melding en kwam uit de Meerssenerweg, terwijl het andere voertuig op de Viaductweg richting de Noorderbrug reed. De politiewagen werd vervolgens in de flank geraakt.

Video: L1

Niet ernstig gewond
Twee ambulances kwamen snel ter plaatse. Twee politieagenten en één andere bestuurder zijn ter controle naar het ziekenhuis meegenomen. Het ziet er volgens de politie naar uit dat de agenten niet ernstig gewond zijn geraakt. Informatie over de toestand van de andere bestuurder ontbreekt.

Naar verwachting is de politie tot in de loop van de middag bezig met het onderzoek op de kruising. Een deel van de Viaductweg is tot die tijd afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen