Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiewagen afgesleept na wilde achtervolging Maastricht

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 22:49

Bij een politieachtervolging door Maastricht zijn donderdagavond zowel de vluchtauto als een politiewagen beschadigd.

Allebei de voertuigen moesten worden afgesleept.

Een woordvoerster van de politie kon desgevraagd geen antwoord geven op de vraag wat zich er precies heeft afgespeeld.

Controle
Volgens omstanders was de dollemansrit begonnen in de wijk Daalhof. De auto zou er vandoor zijn gegaan bij een controle. Verschillende politiepatrouilles sloten zich aan bij de achtervolging. Enkele omstanders wisten ook te vertellen dat er geschoten zou zijn.

Vraagtekens
Het is niet bekend hoe de auto's precies beschadigd zijn geraakt. Mogelijk zijn allebei de voertuigen met hoge snelheid over een verkeersdrempel of ander obstakel gereden. Ook is het nog de vraag wat er is gebeurd met de inzittenden.

Foto: Jean-Pierre Geusens
Foto: Jean-Pierre Geusens
Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen