Alleen politie bij noodgevallen: 'Heftigste actie ooit'

De vakbonden hebben politieagenten opgeroepen om vanaf volgende week vrijdag in het hele land alleen nog maar uit te rukken bij echt grote nood en het andere werk te laten liggen.

Politie gaat nauwelijks communiceren over incidenten

De politie gaat vanaf vrijdag nog maar nauwelijks communiceren over incidenten.

Burgemeester Sittard weigert reactie op kritiek politiebonden

Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen wil voorlopig niet reageren op een brandbrief van de politievakbonden over de politie-inzet rondom wedstrijden van Fortuna Sittard.

Politie dreigt met nieuwe acties tijdens wedstrijden Fortuna

De politie dreigt niet meer aanwezig te zijn bij wedstrijden van Fortuna Sittard.

Rellen Fortuna: 'Burgemeester was gewaarschuwd'

"Hij is meermalen gewaarschuwd, maar hij wilde niet luisteren", zegt politievakbond ACP over de rol van burgemeester Cox rond de wedstrijd Fortuna-FC Utrecht afgelopen zaterdag.

Fortuna over maatregelen: opbrengsten groter dan kosten

Fortuna Sittard huurt, als reactie op de politieactie, tientallen extra beveiligers in bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht aanstaande zaterdag.

Cox hakt woensdagavond knoop over Fortuna-duel door

Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen neemt woensdagavond een definitief besluit over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd Fortuna Sittard-FC Utrecht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten