Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiepatrouille gered van Pokémon

Geplaatst opmaandag 11 juli 2016 - 20:25

Een politieauto die patrouilleerde in Leudal is maandagmiddag door een passant staande gehouden omdat er een bijzonder beestje op de motorkap zat: een Pokémon.

Dat schrijft de politie Leudal op Facebook.

Redding
De politieagenten patrouilleerden in de gemeente Leudal. Totdat een voorbijganger het voertuig aan de kant liet zetten. Op de motorkap zat namelijk een Pokémon. "Gelukkig kon hij de Pokémon vangen, zodat wij verder konden met onze surveillance', schrijft de politie op Facebook.

Pokémon Go
Vanzelfsprekend gaat het niet om een echte Pokémon. Anno 2016 brengt Nintendo de bijzondere beestjes met het spelletje Pokémon Go naar telefoons en tablets. Bij Pokémon Go wordt de camera van je smartphone ingeschakeld om Pokémon in de echte wereld te vangen. Je loopt rond, de game ziet waar je bent en op het scherm en zodra er een Pokémon opduikt kun je hem vangen en trainen. In de stad vind je andere Pokémon dan in het bos of op het strand. Welke Pokémon er zoal in Leudal te vinden zijn, is vooralsnog niet bekend.

Hype
Het spel is een waanzinnige hype. Toch heeft het ook al voor de nodige problemen gezorgd. Mensen die bijvoorbeeld tijdens het autorijden of fietsen met hun mobiele telefoons naar Pokemons zoeken.

Lees ook: Pokémon Go heeft volledige toegang tot Google-account

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers
Pokémon-jagers gaan dwars door omheiningen in Voerendaal
Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen
Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen