Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiepatrouille gered van Pokémon

Geplaatst opmaandag 11 juli 2016 - 20:25

Een politieauto die patrouilleerde in Leudal is maandagmiddag door een passant staande gehouden omdat er een bijzonder beestje op de motorkap zat: een Pokémon.

Dat schrijft de politie Leudal op Facebook.

Redding
De politieagenten patrouilleerden in de gemeente Leudal. Totdat een voorbijganger het voertuig aan de kant liet zetten. Op de motorkap zat namelijk een Pokémon. "Gelukkig kon hij de Pokémon vangen, zodat wij verder konden met onze surveillance', schrijft de politie op Facebook.

Pokémon Go
Vanzelfsprekend gaat het niet om een echte Pokémon. Anno 2016 brengt Nintendo de bijzondere beestjes met het spelletje Pokémon Go naar telefoons en tablets. Bij Pokémon Go wordt de camera van je smartphone ingeschakeld om Pokémon in de echte wereld te vangen. Je loopt rond, de game ziet waar je bent en op het scherm en zodra er een Pokémon opduikt kun je hem vangen en trainen. In de stad vind je andere Pokémon dan in het bos of op het strand. Welke Pokémon er zoal in Leudal te vinden zijn, is vooralsnog niet bekend.

Hype
Het spel is een waanzinnige hype. Toch heeft het ook al voor de nodige problemen gezorgd. Mensen die bijvoorbeeld tijdens het autorijden of fietsen met hun mobiele telefoons naar Pokemons zoeken.

Lees ook: Pokémon Go heeft volledige toegang tot Google-account

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers
Pokémon-jagers gaan dwars door omheiningen in Voerendaal
Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen
Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen