Overslaan en naar de inhoud gaan

Politieonderzoek naar verdrinking 16-jarige nog niet afgerond

Geplaatst opdinsdag 8 augustus 2017 - 16:53

Het politieonderzoek naar de verdrinking van de 16-jarige jongen in een zwembad in Blerick maandag is nog niet afgerond.

Dit laat de politie weten.

Camera’s in het zwembad
In verband met de zorgvuldigheid van het onderzoek heeft de politie meer tijd nodig om getuigen te horen en filmbeelden van camera's in het zwembad nader te bekijken, dit om alle feiten en omstandigheden goed in kaart te brengen.

Buitenbad Groot Venlo
De 16-jarige verdronk maandagmiddag in het Buitenbad Groot Venlo. Volgens een badmeester, die op dat moment zelf aan het zwemmen was, is de jongen niet lang onder water geweest. "Ik was er als badgast en wilde nog één keer het water induiken om daarna lekker naar huis te gaan. Toen ik vlakbij het bad kwam, was er tumult. Ik zag de jongen onder water liggen, dook het water in en heb hem naar de kant gebracht," aldus badmeester René Tomlow.

Lees ook: 'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'

Strafrechtelijk onderzoek
Op dit moment kan er dus nog niets worden gezegd over het al dan niet instellen van een strafrechtelijk onderzoek. In de loop van de volgende dagen hopen politie en justitie hier meer duidelijkheid over te geven.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen zwemles vluchtelingen door geldgebrek
Verdrinking 16-jarige jongen was noodlottig ongeval
Brandweer haalt drenkeling uit water in Blerick
Drenkeling in Maas bij Blerick overleden
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen