Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiemol woont weer bij zijn moeder

Geplaatst opvrijdag 3 juni 2016 - 6:46

Politiemol Mark M. uit Weert heeft nu vooral behoefte aan rust en een inkomen.

Dat zegt zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers. Woensdag werd de 29-jarige Weertenaar voorlopig vrijgelaten. Hij moet nu een nieuw bestaan opbouwen. Zijn proces dient vermoedelijk pas volgend jaar mei.

Moeder
Zijn Oekraïense vrouw Elena trok eerder al bij Marks moeder in omdat het appartement waar ze in de Weerter binnenstad woonde te duur werd. Inmiddels heeft Mark zich bij haar in zijn ouderlijk huis gevoegd.

Kleinschalig
Na zijn aanhouding op 29 september 2015 verloor Mark zijn baan bij de politie. De twee bedrijfjes die op zijn naam staan, stellen eigenlijk weinig voor, stelt advocaat Kuijpers. Daarnaast had hij een bedrijf dat bont importeerde uit Oekraïne. Kuijpers: "Hij was ook bezig met de verkoop van telefoons en oxboards, maar zo kleinschalig dat je daar niet van kunt leven."

Lees ook: Politiemol Mark M. komt vrij

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Politiemol Mark M. moet blijven zwijgen
Zaak tegen politiemol Mark M. gaat lang duren
LIVE: Weerter politiemol voor de rechter
Politiemol verdacht van lidmaatschap criminele bende
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen