Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiemol Mark M. moet blijven zwijgen

Geplaatst opvrijdag 13 november 2015 - 8:54

Oud-politieman Mark M. (28) uit Weert mag nog maximaal twee weken geen contact met de buitenwereld hebben. Dat heeft de rechter in Den Bosch besloten.

M. wordt verdacht van het verkopen van vertouwelijke politiegegevens aan criminelen. Hij zit al anderhalve maand vast en mag alleen met zijn advocaat praten. Deze week werd hij overgeplaatst naar een detentiecentrum van defensie.

Oneerlijk
Advocaat Jan-Hein Kuijpers vocht de zogeheten 'beperkingen' vergeefs aan. Kuijpers vindt het oneerlijk dat justitie en de minister zich openlijk over zijn cliƫnt uitlaten, terwijl M. moet zwijgen.

Lees ook: Verdachte opgepakt voor omkoping in zaak politiemol

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Zaak tegen politiemol Mark M. gaat lang duren
LIVE: Weerter politiemol voor de rechter
Politiemol woont weer bij zijn moeder
Politiemol verdacht van lidmaatschap criminele bende
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen