Mark M. politiemol

Witwassers van drugsgeld betrokken in zaak van politiemol

Twee mannen die dinsdag zijn opgepakt voor het witwassen van tientallen miljoenen euro's aan drugsgeld, waren eerder als verdachten betrokken in de strafzaak tegen politiemol Mark M. uit Weert.

Mark M. politiemol
Politiemol Mark M. zit weer vast

De tot vijf jaar cel veroordeelde politiemol Mark M. zit weer in de cel.

Liquidatiepoging Jan S. Ohé en Laak (maart 2016)
Politiemol Peter mag onschuld bewijzen: 'Jaren op gewacht'

Hij heeft er jaren op moeten wachten, maar politiemol Peter K. (54) uit Spaubeek komt voor de rechter. De inmiddels ontslagen diender staat te trappelen om zijn onschuld te bewijzen.

Mark M. politiemol
Politiemol Mark M. vecht veroordeling opnieuw aan

Politiemol Mark M. gaat in cassatie bij de Hoge Raad tegen zijn veroordeling tot vijf jaar cel.

Mark M. politiemol
Politiemol krijgt ook in hoger beroep vijf jaar celstraf

In hoger beroep is de Weerter politiemol Mark M. (33) opnieuw tot vijf jaar cel veroordeeld voor het lekken van gevoelige politie-informatie. De hogere rechter acht bewezen dat hij inlichtingen verkocht aan criminelen.

Mark M. politiemol
Uitspraak in hoger beroep tegen politiemol Mark M.

Het hof in Den Bosch doet maandag uitspraak in de zaak tegen Mark M. uit Weert. De politiemol zou voor zeker tienduizenden euro's geheime informatie hebben verkocht aan criminelen.

Mark M. politiemol
OM eist ook in hoger beroep 5 jaar tegen politiemol

Het Openbaar Ministerie eist in hoger beroep opnieuw 5 jaar gevangenisstraf tegen Mark M. uit Weert. De politiemol zou geheime informatie hebben verkocht aan criminelen.

Mark M. politiemol
'Politiemol' bij rechtszaak via videolink vanuit Oekraïne

Het gerechtshof in Den Bosch zal maandag de zaak tegen 'politiemol' Mark M. (33). behandelen. M. zal vanuit in Oekraïne via een videoverbinding zijn zaak 'bijwonen'.

anp-55214626_1
Celstraf geëist voor afnemen informatie van ‘politiemol’

Twee mannen uit Geldrop en Veldhoven moeten acht en twaalf maanden de cel in, omdat ze geheime politieinformatie zouden hebben afgenomen van de vermeende politiemol Mark M. uit Weert.

Mark M. politiemol
Hof behandelt hoger beroep zaak 'politiemol' Mark M.

Het gerechtshof in Den Bosch behandelt vrijdag en maandag het hoger beroep van 'politiemol' Mark M. De voormalig agent werd twee jaar geleden veroordeeld tot vijf jaar cel voor het verkopen van politie-informatie aan criminelen, computervredebreuk en witwassen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten