Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiehond zet tanden in autodief

Geplaatst opmaandag 8 juni 2020 - 10:54

De politie heeft dankzij een politiehond twee vermeende autodieven opgepakt in Berg aan de Maas.

In de nacht van zondag op maandag werd de politie gealarmeerd dat een drietal had geprobeerd een auto te stelen. Nadat ze waren betrapt, sloegen ze op de vlucht richting de veerpont bij Berg aan de Maas.

Politiehond
Er werd een politiehond ingezet om het drietal op te sporen. Charlie, zoals de hond heet, vond niet veel later inbrekerswerktuig bij een hekwerk. Daarna speurde hij ook nog twee verdachten op, die zich achter een boom hadden verstopt. Dat verliep niet zonder slag of stoot. De politiehond heeft een van de twee verdachten gebeten.

Het duo is vervolgens opgepakt, zo schrijft de politie op Instagram. Voor zover bekend is de derde verdachte niet aangehouden.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen