Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiehond vindt en bijt gevluchte scooterrijder

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 6:22

Een politiehond heeft zondagavond geholpen bij de arrestatie van een scooterrijder in Baakhoven, een buurtschap van Susteren. Dat gebeurde na een achtervolging.

De verdachte werd achterna gezeten in het buitengebied van Susteren, meldt politie Echt.

Hondengeleider
De scooterrijder negeerde stoptekens van de politie. Waarom hij weigerde te stoppen is niet bekend. Agenten voelden zich genoodzaakt om de achtervolging in te zetten. Verschillende politiesurveillances en een hondengeleider van de politie hielpen mee.

Gebeten
De verdachte ging op een gegeven moment te voet een bosperceel in om zich daar te verstoppen. Maar politiehond Eros kwam, zocht en vond. De bestuurder van de scooter werd gebeten door de diensthond. Hij kon vervolgens worden opgepakt.

De politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen