Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiehond ontdekt ontsnapte autodief (41) in bosjes

Geplaatst opzaterdag 30 mei 2020 - 8:54

Dankzij politiehond Doerak is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Ysselsteyn een autodief gepakt.

Agenten zagen daar een gestolen auto rijden en zetten de achtervolging in.

Op de vlucht
Door tegen het voertuig aan te botsen, lukte het hen de autodief te stoppen. Het voertuig kwam in een greppel langs de weg tot stilstand. De autodief vluchtte direct te voet weg en verdween uit het zicht. De agenten konden de man niet vinden en schakelden de hulp in van een politiehond.

De hond had het spoor van de verdachte al snel te pakken en ontdekte de man in de bosjes.

Beschadigd
De 41-jarige autodief uit Alkmaar is overgedragen aan de recherche in Noord-Holland. Het voertuig bleek daar op 28 mei te zijn gestolen.

De politieauto raakte door de aanrijding beschadigd en zal eerst gerepareerd moeten worden voordat er weer mee gereden kan worden.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen