Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiehond Charlie bijt vluchtende man in arm in Echt

Geplaatst opvrijdag 2 april 2021 - 10:11

Politiehond Charlie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een verdachte gebeten die zich verstopte bij een autoschadeherstelbedrijf in Echt.

De politie kwam de 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats rond 1:30 uur op het spoor na een inbraakalarm bij het bedrijf. Hij wordt verdacht van poging tot inbraak.

Hondentanden in arm
De politie snelde naar het autobedrijf aan de Edisonweg na het afgaan van het alarm. Diensthond Charlie hielp ook mee met speuren op het terrein. De hond wist uiteindelijk een man op te sporen die verstopt zat onder een geparkeerd voertuig op het bedrijfsterrein. De man kreeg daarop de waarschuwing om zich over te geven, of de hond zou op hem worden afgestuurd. De man ging daar niet in mee. "Om te voorkomen dat de man vluchtte, werd de politiehond naar hem toe gestuurd", zegt een politiewoordvoerder. "Uiteraard is hij van tevoren gewaarschuwd."

Nadat de politiehond zijn tanden in de arm van de verdachte had gezet, kon hij worden opgepakt. Hij is overgebracht naar zijn cel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen