Herdershond, Duitse herder, politiehond, politie, snuffelen, geurspoor (stock)

Man betrapt op inbraak in eigen woning

Een inwoner van Nuth kreeg afgelopen nacht de politie op bezoek omdat hij zich via een ladder en een raam toegang had verschaft tot zijn eigen woning.

Hond herder tanden bijten
Politiehond vindt en bijt gevluchte scooterrijder

Een politiehond heeft zondagavond geholpen bij de arrestatie van een scooterrijder in Baakhoven, een buurtschap van Susteren. Dat gebeurde na een achtervolging.

stock politiehond hond neus hondenneus
Politiehond plukt gevluchte verdachte uit achtertuin

Met de hulp van surveillancehond Mick is woensdag een gevluchte verdachte in de achtertuin van een Heerlense woning gevonden.

Politiehond Charlie
Politiehond zet tanden in autodief

De politie heeft dankzij een politiehond twee vermeende autodieven opgepakt in Berg aan de Maas.

stock politiehond hond neus hondenneus
Politiehond ontdekt ontsnapte autodief (41) in bosjes

Dankzij politiehond Doerak is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Ysselsteyn een autodief gepakt.

iStock-157404444
Politiehond bijt vluchtende autodief in hand

Dankzij de hulp van een politiehond is een autodief in de nacht van donderdag op vrijdag net over de grens bij Haler gepakt. De verdachte werd daarbij in zijn hand gebeten.

Hond herder tanden bijten
Politiehond zet tanden in gevluchte verdachte

Politiehond Spike heeft de politie van Roermond in de nacht van vrijdag op zaterdag een handje geholpen door zijn tanden te zetten in een verdachte.

Overval op tankstation Melick - 3 nov 2019
Speurhonden ingezet in zoektocht naar gemaskerde overvaller

De politie heeft zondagavond laat met speurhonden gezocht naar de gemaskerde man die een tankstation in Melick overviel.

Politiehond
Gevluchte bestuurder betrapt op smoes door politiehond

Een voor de politie gevluchte automobilist dacht er goed vanaf te komen door zijn auto en sleutel te dumpen en zich voor te doen als wandelaar. Een politiehond spoorde de autosleutel van de man echter op.

Politiehond
Video: Politiehonden en baasjes trotseren Iron Dog Run

De bossen van Nunhem waren donderdag het decor van de Iron Dog Run. Dat is een speciaal parcours voor politiehonden en hun baasjes.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten