Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiehelikopter zoekt naar vermiste 80-jarige man

Geplaatst opwoensdag 4 augustus 2021 - 16:50

Een politiehelikopter is woensdagmiddag ingezet om mee te zoeken naar een toen nog 80-jarige vermiste man die voor het laatst was gezien in Merselo.

Woensdagavond werd bekend dat de man gezond en wel is aangetroffen.

Russisch
Volgens Burgernet ging het om 80-jarige blanke man met grijs haar. Hij droeg een grijze broek, witte pet, en mintgroene blouse. Ook had de man een wandelstok bij zich.

De politie gaf aan dat het om een vermissing ging, de man zou geen strafbaar feit hebben gepleegd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen