Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiehelikopter ingezet in zoektocht naar brandstichter

Geplaatst opdinsdag 9 juli 2019 - 21:52

De politie heeft een helikopter ingezet in de zoektocht naar de 66-jarige man die dinsdagmiddag brand stichtte in een appartement in Venlo.

Volgens een woordvoerder is vanuit de lucht gekeken of de gele Fiat Panda gespot kon worden waar de verdachte in gevlucht was.

Snelwegen
De helikopter vloog over de snelwegen in Noord- en Midden-Limburg in de hoop de opvallende auto tegen te komen. "Maar we hebben hem nog niet gevonden", laat de woordvoerder weten.

Lees ook: Bewoner gevlucht na in brand zetten appartement Venlo

Brandstichting
De 66-jarige man vluchtte dinsdagmiddag nadat hij brand had gesticht in zijn eigen appartement aan de Brahmsstraat in Venlo. Daarbij vielen geen gewonden. Wel werden de appartementen van enkele buren ontruimd uit voorzorg. Zij konden later op de middag weer terug naar huis.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen