Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiehelikopter ingezet in zoektocht naar brandstichter

Geplaatst opdinsdag 9 juli 2019 - 21:52

De politie heeft een helikopter ingezet in de zoektocht naar de 66-jarige man die dinsdagmiddag brand stichtte in een appartement in Venlo.

Volgens een woordvoerder is vanuit de lucht gekeken of de gele Fiat Panda gespot kon worden waar de verdachte in gevlucht was.

Snelwegen
De helikopter vloog over de snelwegen in Noord- en Midden-Limburg in de hoop de opvallende auto tegen te komen. "Maar we hebben hem nog niet gevonden", laat de woordvoerder weten.

Lees ook: Bewoner gevlucht na in brand zetten appartement Venlo

Brandstichting
De 66-jarige man vluchtte dinsdagmiddag nadat hij brand had gesticht in zijn eigen appartement aan de Brahmsstraat in Venlo. Daarbij vielen geen gewonden. Wel werden de appartementen van enkele buren ontruimd uit voorzorg. Zij konden later op de middag weer terug naar huis.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen