Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiecontroles Heuvelland vanwege overlast

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 13:31

De politie voert op verschillende plekken in het Heuvelland controles uit naar aanleiding van klachten over motorrijders en wielrenners.

Dat meldt het verkeersteam van de politie op Facebook.

Lees ook: Motorrijders op de bon geslingerd om te harde herrie

Geluid
De politie verzoekt motorrijders en wielrenners rekening te houden met het feit dat ze zich op de openbare weg bevinden en zich daarom aan de regels te houden. Daarnaast mogen de motoren de toegestane geluidswaarden niet overtreden.

Lees ook: Politie Heuvelland richt vizier op motorrijders

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen