avondklok weert (26 jan 2021)

Politie in spagaat door rellen: ingrijpen én verbinden

Door de avondklokrellen zit de politie in een spagaat: aan de ene kant moet de politie keihard begrenzen om mensen te beschermen, aan de andere kant is het ook de kunst om verbinding met ontevreden groepen te zoeken.

Mishandeling agent schietpartij Klimmen (4 sep 2019)
Mishandeling agent: 'Daders namen zijn portofoon af'

De motoragent die woensdagavond werd mishandeld in Klimmen kon zijn collega's niet alarmeren omdat de daders zijn portofoon hadden afgepakt en weggegooid.

'Corrupte' politiebaas hangt taakstraf boven het hoofd

Tegen de 58-jarige Peter van den E., oud-politiecommissaris uit Ittervoort, is voor de rechtbank in Zwolle een werkstraf van 240 uur en een maand cel voorwaardelijk geëist. Hij wordt verdacht van corruptie, valsheid in geschrift en witwassen.

Politiechef vervolgd voor fraude en corruptie

Politiecommissaris Peter van den E. wordt voor de rechter gedaagd door justitie, omdat hij verdacht wordt van fraude en corruptie. De politiechef uit Ittervoort werd in februari al ontslagen vanwege de affaire.

Politiechef: 'Wij zoeken niet alleen spierballen en snelheid'

De politie in Limburg staat aan de vooravond van een belangrijke personele operatie.

Eerste vrouwelijke politiechef: 'Grotere rol voor wijkagent'

Een grotere rol voor de wijkagent, samenwerking met Duitsland en België en slimmer optreden tegen drugscriminaliteit.

Primeur in Limburg: eerste vrouwelijke politiechef

Voor het eerst in de historie van de provincie Limburg komt er een vrouw aan het hoofd van de provinciale politie; Ingrid Schäfer-Poels neemt de taak van Gery Veldhuis over.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten