Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiebusje op weg naar ongeluk botst zelf

Geplaatst opzondag 30 augustus 2020 - 19:13

Een politiebusje dat op weg was naar een ongeluk in Maasbree is zondagavond zelf onderdeel van een ongeval geworden.

Rond 18:30 uur reed het politievoertuig bij de Groesweg tegen een paar keien.

Alleen materiƫle schade
Er zijn geen gewonden gevallen bij het eenzijdige ongeval. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er alleen materiƫle schade is. Volgens een correspondent ter plekke kwam een lid van de vrijwillige brandweer, ook onderweg om te helpen bij het ongeval, in aanraking met het politiebusje.

Ander ongeluk
Het voertuig was op weg naar een ongeval op de Lange Heide in Maasbree. Daar is een auto tegen een boom gereden. Daarbij raakte een jongeman flink gewond.

Lees ook: Man botst tegen boom: ernstig verwond uit autowrak gehaald

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen