Politiebureau Valkenburg

Giftige stof: politiebureau Valkenburg tijdelijk ontruimd

Het politiebureau in Valkenburg is donderdagmorgen tijdelijk afgezet geweest. Een flesje met een giftige stof was gaan lekken.

Explosief landmijn antitankmijn politiebureau Heerlen (13 mei 2020)
Vinder bracht explosief met scooter naar politiebureau

Wesley, die woensdag een explosief vond in een bos in Schinnen, bracht dat met de scooter naar het politiebureau in Heerlen. Alle alarmbellen gingen bij agenten af toen de vondst werd afgegeven.

stock politie
Dronken man gebruikte nekklem bij Heerlense agent

Een dronken man heeft eerder dit jaar geprobeerd een agent te wurgen in Heerlen. Dat stelt justitie. De man, Dave K. (29), geeft toe dat hij fout zat.

Auto ramt politiebureau Kerkradersteenweg Kerkrade (18 okt 2019)
Motief verdachte inrijden politiebureau blijft onduidelijk

Het is nog steeds niet duidelijk wat het motief is van de 30-jarige Brunssumer die vorige week het politiebureau van Kerkrade inreed.

Auto ramt politiebureau Kerkradersteenweg Kerkrade (18 okt 2019)
Politiebureau Kerkrade gaat weer open

Een kleine week nadat een man uit Brunssum met zijn auto het politiebureau in Kerkrade ramde, gaat het pand weer open.

Auto ramt politiebureau Kerkradersteenweg Kerkrade (18 okt 2019)
Incident Kerkrade: 'Geen link naar georganiseerde misdaad'

De politie gaat er niet van uit dat het binnenrijden in het politiebureau in Kerkrade vrijdagochtend iets te maken heeft met de georganiseerde misdaad.

Auto ramt politiebureau Kerkradersteenweg Kerkrade (18 okt 2019)
Brunssumer (30) opgepakt voor binnenrijden politiebureau

Een 30-jarige man uit Brunssum is opgepakt, omdat hij verdacht wordt vrijdag in alle vroegte met een auto het politiebureau in Kerkrade te hebben geramd.

Auto ramt politiebureau Kerkradersteenweg Kerkrade (18 okt 2019)
Auto met jerrycans ramt politiebureau Kerkrade

Een auto met daarin meerdere jerrycans heeft vrijdag in alle vroegte het politiebureau in Kerkrade geramd. Er is één verdachte opgepakt.

Ruziënd stel naar politiebureau: 'Haal mijn vrouw uit auto'

Een man is vrijdagavond samen met zijn echtgenote naar het politiebureau in Maastricht gereden omdat het stel ruzie had.

Cel en afkicken geëist om handgranaat op politiebureau

Zestien maanden cel waarvan vier onvoorwaardelijk, een taakstraf van 180 uur én een verplichte opname in een kliniek om zich te laten behandelen voor zijn alcoholverslaving.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten