Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiebond blij met ontslag van agent na cyberseks

Geplaatst opwoensdag 1 februari 2017 - 14:36

Politiebond ACP is blij met het ontslag van een agent die cyberseks had met iemand die zich voordeed als een meisje van minderjarige leeftijd.

"Wij keuren de handelingen van de agent volledig af. En zijn blij met de vervolgstappen die zijn gezet", reageert de bond.

Onder werktijd
De agent van de politie Limburg is ontslagen nadat hij werd betrapt op seksuele handelingen via Skype. Dit deed de agent meerdere malen onder werktijd en in dienstkleding.

Lees ook: Politieman ontslagen na seks met '17-jarige' via Skype

Gesprek
Het ontslag van de man is het gesprek van de dag bij de bond. "Er wordt veel over gesproken. Het zijn collega's onder elkaar, die dit soort gedrag niet van een collega verwachten", vertelt Uschi Gerrits van politievakbond ACP.

Meisje van 17
Misdaadjournalist Peter R. de Vries deed maandenlang onderzoek naar de zaak, nadat hij de beelden in handen kreeg. Onlangs confronteerde hij de man ermee. Volgens Peter R. de Vries gaat het om een volwassen vrouw die zich tegenover de politieman op Skype voordeed als een meisje van 17.

"Het is een actie van een individu. 10.000 anderen zullen dit gedrag afkeuren. Daar staan veel collega's achter", aldus de bond.

Video: YouTube/ RTL Late Night

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politieman ontslagen na seks met '17-jarige' via Skype
Sluiting politiecellen Roermond van de baan
'Veroordeling schietende agent is niet uit te leggen'
'Check die bekeuring voordat je betaalt'
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen