Veiligheidskwestie Fortuna Sittard Stadion lijkt van tafel

Politieagenten zijn naar alle waarschijnlijkheid gewoon aanwezig bij de wedstrijd Fortuna Sittard - Willem II.

Alleen politie bij noodgevallen: 'Heftigste actie ooit'

De vakbonden hebben politieagenten opgeroepen om vanaf volgende week vrijdag in het hele land alleen nog maar uit te rukken bij echt grote nood en het andere werk te laten liggen.

Politie gaat nauwelijks communiceren over incidenten

De politie gaat vanaf vrijdag nog maar nauwelijks communiceren over incidenten.

Agent geraakt door afgeketste kogel op schietbaan

Op de schietbaan van de politie in Sevenum is onlangs een kogel afgeketst en vervolgens tegen de gehoorbescherming van een agent aangekomen.

Politiebond blij met ontslag van agent na cyberseks

Politiebond ACP is blij met het ontslag van een agent die cyberseks had met iemand die zich voordeed als een meisje van minderjarige leeftijd.

'Onderzoek naar dode man Maastricht gaat hele tijd duren'

Het zal nog een hele tijd duren voordat duidelijk wordt wat precies tot de dood van een arrestant in Maastricht heeft geleid. Dat verwacht politievakbond ACP.

Meer vrijheid voor politiekorpsen in de regio

Politiebond ACP is blij dat politiekorpsen in de regio weer meer vrijheid krijgen. Dat plan komt van de nieuwe korpschef van de Nationale Politie, Erik Akerboom.

'Check die bekeuring voordat je betaalt'

Iedereen die verkeersboetes krijgt na meting met mobiele radarapparatuur, zou die boete altijd moeten laten controleren alvorens te betalen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten