Overslaan en naar de inhoud gaan

Politieagent rijdt overstekende fietser aan

Geplaatst opzondag 17 oktober 2021 - 9:03

Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt toen hij op de Tienrayseweg tussen Horst en Tienray door een auto werd aangereden.

De automobilist bleek een politieagent te zijn die net klaar was met werken.

Overgestoken
De fietser was de doorgaande weg rond 3:00 uur vermoedelijk plotseling overgestoken en had daarbij de auto over het hoofd gezien. Een aanrijding was het gevolg. Vijf politiewagens en een ambulance kwamen ter plaatse.

De jonge fietser raakte door de botsing gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van zijn verwondingen is niet bekend.

Politieonderzoek
Omdat er een agent betrokken was, wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een andere politie-eenheid neemt dit onderzoek voor haar rekening.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen