Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt in Venrays bos naar vermiste man

Geplaatst opdonderdag 26 november 2020 - 22:53

De politie is donderdagavond in een bosgebied bij Venray een zoektocht gestart naar de vermiste Geert Haegens (42) uit Horst.

Dat laat een correspondent ter plaatse weten.

Speurhond
Een getuige zou de politie hebben ingeschakeld nadat hij de Horstenaar met een kussen had zien lopen in de buurt van het bosgebied aan de Kempweg. Volgens de correspondent wordt bij de zoekactie ook een speurhond ingezet.

Medicijnen
Geert Haegens is sinds woensdagochtend vermist. Hij verliet de woning van zijn ouders in Horst en is nog steeds niet teruggevonden. Volgens een wijkagent heeft de man zorgelijke uitspraken gedaan en heeft de man dringend medicatie nodig.

Zoektocht
Agenten startten woensdag met een grootschalige zoekactie naar de man bij de Kasteelse Bossen in Horst. Maar dit leverde geen resultaat op. Donderdag is er in de bossen tussen Horst en Castenray met een gespecialiseerd zoekteam gezocht naar de vermiste man.

Signalement
Geert is een blanke man, ongeveer 1,85 meter lang, heeft een normaal postuur, draagt een beige pantalon, een zwarte jas en zwarte wandelschoenen, aldus de politie in haar oproep.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen