Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt opnieuw naar mes dodelijke steekpartij Venlo

Geplaatst opmaandag 11 januari 2021 - 22:46

In de Azaleastraat in Venlo is maandag opnieuw gezocht naar het mes waarmee op 8 december een 26-jarige vrouw is doodgestoken.

Dat meldt de wijkagent van de wijken Vastenavondkamp en Smeliënkamp maandagavond op Facebook.

Plantsoenen
Met hulp van de gemeente zijn struiken en planten in de plantsoenen gesnoeid. Eerder werd ook al gezocht met een drone en metaaldetectoren in struiken en tuinen in de omgeving. Maar de zoektocht was tevergeefs; het mes is nog niet gevonden.

Portugees
In verband met de zaak zit een 39-jarige Portugees in de cel. De man heeft betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij bekend. Hij werd twee dagen na het fatale incident opgepakt in Spanje en aan Nederland uitgeleverd. Eerder maakte het openbaar ministerie (OM) al bekend dat de Portugees in eigen land in het verleden een celstraf heeft uitgezeten voor een soortgelijk incident in het Verenigd Koninkrijk in 2005.

Lees ook: Portugees bekent betrokkenheid bij dood van vrouw in Blerick

Stalking
Op de dag van haar dood had het slachtoffer een afspraak bij de politie. Zij en de Portugees kenden elkaar; ze zou door de man zijn gestalkt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen