Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt onverzorgde winkeldief in scootmobiel

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 11:35

Naar aanleiding van een winkeldiefstal zoekt de politie in het Heerlense stadsdeel Hoensbroek naar een man in een scootmobiel.

Zondagochtend rond 10:45 uur werd een Burgernet-bericht verstuurd waarin wordt opgeroepen naar de oudere man uit te kijken.

Blauwe scootmobiel
De winkeldief sloeg toe in een Albert Heijn-filliaal aan de Akerstraat-Noord, in Hoensbroek. Hij verplaatst zich volgens de politie met een blauwe scootmobiel. Verder staat in het signalement dat de man een 'onverzorgd type' is, gehuld in een donkerblauwe jas met een grijze capuchon.

Het is onduidelijk wat de man buit heeft weten te maken.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen. Deadline: 5 mei.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen