Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt naar kattenbeul in Geulle en Ulestraten

Geplaatst opwoensdag 31 januari 2018 - 16:31

Een nog onbekende kattenbeul zaait sinds 2015 dood en verderf in Geulle en Ulestraten.

Er verdwenen in de afgelopen jaren ten minste twaalf tot veertien katten in die omgeving.

Speeltuin
Het merendeel van de dieren werd naderhand zwaar gewond teruggevonden. Een aantal katten werd zelfs dood aangetroffen. De lichamen werden voornamelijk gevonden bij een speeltuin in Geulle, vlakbij de veerpont.

Opzettelijk
Volgens de politie, die denkt dat een dierenbeul de katten opzettelijk heeft toegetakeld, vond de dierenmishandeling plaats in Ulestraten. In die plaats werden onder meer aan de Don Boscostraat, de Kasteelstraat en de Kennedystraat katten ontvreemd. De politie hoopt dat mensen die iets gezien of gehoord hebben, hen verder kunnen helpen met het onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen