Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt naar kattenbeul in Geulle en Ulestraten

Geplaatst opwoensdag 31 januari 2018 - 16:31

Een nog onbekende kattenbeul zaait sinds 2015 dood en verderf in Geulle en Ulestraten.

Er verdwenen in de afgelopen jaren ten minste twaalf tot veertien katten in die omgeving.

Speeltuin
Het merendeel van de dieren werd naderhand zwaar gewond teruggevonden. Een aantal katten werd zelfs dood aangetroffen. De lichamen werden voornamelijk gevonden bij een speeltuin in Geulle, vlakbij de veerpont.

Opzettelijk
Volgens de politie, die denkt dat een dierenbeul de katten opzettelijk heeft toegetakeld, vond de dierenmishandeling plaats in Ulestraten. In die plaats werden onder meer aan de Don Boscostraat, de Kasteelstraat en de Kennedystraat katten ontvreemd. De politie hoopt dat mensen die iets gezien of gehoord hebben, hen verder kunnen helpen met het onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen