Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt man op grijze scooter na steekincident

Geplaatst opdonderdag 13 mei 2021 - 12:37

De politie is op zoek naar een man in Posterholt die donderdagochtend een vrouw opzettelijk zou hebben gestoken.

Volgens de politie zou de aanleiding van de steekpartij in de relationele sfeer liggen. In eerste instantie werd gedacht dat de vrouw zichzelf zou hebben gestoken.

Video: Orange Media

De hulpdiensten werden rond 11:35 uur opgeroepen. Het incident gebeurde in een woning aan de Rector van den Boornlaan.

Kaal hoofd
Burgernet liet weten dat ze een man zochten op een grijze scooter, hij zou ongeveer twee meter lang zijn en een kaal hoofd hebben. Ook droeg hij toen een wit t-shirt en een jeans.

Naast de politie werd er ook een ambulance opgeroepen. Het is niet bekend hoe het nu met de vrouw gaat. Wel zou ze letsel hebben opgelopen door het incident.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen