Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt langvermiste Oirsbeekse in eigen huis

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 9:38

De politie is in een huis aan de Berkenstraat in Oirsbeek op zoek naar een vrouw die al geruime tijd vermist is.

Het gaat om de hoogbejaarde bewoonster van het pand. Haar zoon en tevens medebewoner van de vrouw, is woensdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing.

Hoogbejaarde vrouw
Volgens buurtbewoners gaat het om een vrouw die nu 93 of 94 jaar oud zou zijn, en is haar zoon in de 60. De vrouw is volgens die omwonenden al jaren niet meer gezien.

Zorgmelding
De politie kwam in actie na een 'zorgmelding.' Technisch rechercheurs in speciale pakken zijn in het huis op zoek naar de vrouw, of aanwijzingen wat er met haar gebeurd is. Ook houdt de politie een buurtonderzoek. Voor het onderzoek moet de grote boom in de voortuin tegen de vlakte.

Overlast
Alhoewel ze de bewoonster al jaren niet meer hebben gezien, en de zoon een zeer teruggetrokken bestaan leidt, zeggen buurtbewoners veel last te hebben van de bewoners van het huis. De enorme boom in de voortuin veroorzaakt veel troep, en talloze katten die rond de woning zwerven zorgen voor stankoverlast. Daarover is al verschillende keren geklaagd bij de woningcorporatie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoon hoogbejaarde vrouw Oirsbeek zit voorlopig nog vast
Kist uit woning Oirsbeek bevat lichaam
Zoon verdwenen vrouw Oirsbeek vrijgelaten
Inbreker aangehouden door bewoner in Oirsbeek
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen